Detroit Tigers vinden wat kracht en een treffer van Parker Meadows in een 7-6 nederlaag tegen Chicago Cubs (2024)

Back-to-back homeruns, back-to-back worpen.

De krachtige schommelingen van Spencer Torkelson en Kerry Carpenter in de zesde inning hielden deDetroit Tigersop een opvallende afstand tegen de Chicago Cubs.In de achtste hebben de Tigers, dankzij meer productie van Torkelson en Carpenter, gekapitaliseerd met een inning met drie run om het spel te binden.

Maar de Tigers verloren van de Cubs, 7-6, in de opener van maandag van een drie-game series en een 10-game homestand, in Comerica Park.Middenspeler Parker Meadows, die zijn MLB-debuut maakte, eindigde 1-uit-5 met een honkslag in de zesde inning.

Meadows vloog naar het rechterveld met een loper op het eerste honk om het duel af te sluiten, nadat de Tigers twee punten van de Cubs hadden beantwoord in de eerste helft van de negende inning met slechts één punt in de tweede helft van het frame.

"Jammer daar," zei Meadows."Dingen gaan niet de hele tijd op je weg. De jongens zijn echt goed in het ophalen en houden van me in het spel. Het was een geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten."

VOLG HET GELD: MLB -spelersalarissen en loonlijsten voor elk Major League -team

Detroit Tigers find some power, and a hit from Parker Meadows, in 7-6 loss to Chicago Cubs (1)

IN HET VELD:Detroit Tigers promootte Parker Meadows als middenvelder. Dus wat gebeurt er met Riley Greene?

BIJ DE MINDERJARIGEN:Waarom Nick Maton werd gedegradeerd toen Tigers Parker Meadows promootte

De Tigers (57-68) staan ​​acht wedstrijden achter op de eerste plaats Minnesota Twins in de American League Central.

De back-to-back pull-side homeruns van Torkelson en Carpenter op Cubs-rechtshandige Javier Assad in de zesde inning lieten opnieuw een kijkje in de toekomst van de franchise zien en maakten de laatste drie innings interessant.

Torkelson, een rechtshandige slagman, zette een tweede pitch zinklood aan-gelegen midden-inside-voor een 418-voet home run naar links veld;Timmerman, een linkshandige slagman, kreeg een pith-curveball in de eerste pitch-gelegen naar beneden-voor een 404-voet thuisrun naar rechts-centrumveld.

"Er was veel energie in de marge, en dat stopte meer energie in de marge", Tigers Manager A.J.Zei Hinch."We hebben er een leuke kleine run op gemaakt. We hebben het volledige spel gespeeld, zoals we altijd doen. Ik denk dat dat belangrijk is. Het begon door ons hoofd niet op te hangen als dingen aanvallend niet goed voor ons zouden gaan."

Torkelson, 23, heeft 23 homers in 123 wedstrijden, terwijl Carpenter, 25, 19 homers heeft in 82 wedstrijden.Torkelson, de algemene pick 2020 nr.

Met één uit in de zesde scheurde Meadows een tweedelig fastball in het rechterveld voor de eerste hit van zijn MLB-carrière.Hij raakte de bal met een exitsnelheid van 108,5 mph en zijn single achtervolgde Assad vanaf zijn start.

"Het voelde geweldig," zei Meadows."Ik had het gevoel dat ik op de top van de wereld zat. Ik keek naar het grote scherm en zag mijn familie en vrienden juichen. Het was een behoorlijk surrealistisch moment."

De Cubs vervingen Assad door rechtshandige reliever Hayden Wesneski, die back-to-back slagmensen met pensioen gingen-Javier Báez (strikeout) en Zach McKinstry (lineout)-naar Strand Meadows op het eerste honk.

Detroit Tigers find some power, and a hit from Parker Meadows, in 7-6 loss to Chicago Cubs (2)

Meadows sloeg swingend drie slag en achtervolgde een fastball onder de slagzone, tijdens het eerste slagveld van zijn MLB-carrière. De 23-jarige, die 2.103 slagbeurten noteerde in de minor leagues, stapte voor het eerst in de tweede inning op de plaat in de big leagues.

Catcher Carson Kelly, die zijn Tigers-debuut maakte, sloeg 0-uit-4 met twee strikeouts in aanstoot.Hij was verantwoordelijk voor een dure fout in de tweede inning, die bijdroeg aan de Cubs die drie punten scoorden.

De bijeenkomst

Torkelson, die 4-uit-5 sloeg en een drievoudige verlegen van de cyclus eindigde, was verantwoordelijk voor twee fouten op het eerste honk, waaronder een in de tweede inning.Maar hij hamerde zijn 28e dubbel van het seizoen tegen rechtshandige reliever Michael Fulmer, een ex-tiger, om de achtste inning te openen.

Carpenter zorgde voor lopers op de hoeken met een honkslag, en Matt Vierling zorgde voor volle honken met vier wijd met zes worpen. Meadows kreeg drie slag toen hij keek op een fastball van 150 km/u buiten de slagzone, maar Báez profiteerde van de volle honken door een zinklood in de eerste worp in het rechterveld te schieten voor een twee-run double.

Báez's gebroken batschot sneed het tekort van de Tigers naar 5-4.

"De eerste vijf innings gingen niet onze kant op," zei Torkelson."Als ik voor de bal zorg, winnen we waarschijnlijk dat spel in negen innings. Maar ja, dit team heeft veel ruzie. We blijven het zeggen. We zijn er nooit uit. We hebben veel vertrouwen in onzePitching -personeel. Ik moet gewoon voor de bal zorgen en tijdige hits krijgen. "

Een BLOOP-single van McKinstry bracht het spel, 5-5, en achtervolgde Fulmer van Hist tweede optreden in Comerica Park sinds de Tigers hem verhandelden tijdens de handelsdeadline van 2022.Rechtshandige reliever Daniel Palencia ontsnapte aan verdere schade door Kelly uit te schakelen en Baddoo te laten springen in fout territorium.

De Tigers verspilden het momentum (en de gelijkspel) in de eerste helft van de negende inning, terwijl rechtshandige reliever Beau Brieske back-to-back doubles opgeeft aan Yan Gomes en Nick Madrigal om de Cubs een 6-5 voorsprong te geven.

De Cubs verhoogden hun voorsprong tot 7-5 toen Ian Happ op een krachtpapileerde.

De beste drie spelers in de slagorder van de Tigers-Riley Greene, Torkelson en Carpenter-botsten vervolgens met rechtshandige reliever Mark Leiter Jr. in de bodem van de negende inning.Greene grond op, Torkelson sloeg een infield single en timmerman sloeg uiteen.

Vierling sloeg een two-out, two-strike single om Torkelson te scoren, waardoor de stand op 7-6 kwam. De honkslag bracht het resultaat van het duel in handen van Meadows, die na een eerste-pitch cutter naar het rechtsveld vloog.

"Het liep een beetje vast", zei Meadows. "Het was een goede pitch. Ik kreeg de kop er gewoon niet genoeg uit. Er gebeuren dingen, maar aan het eind van de dag ben ik erg gezegend dat ik daar met de jongens ben."

"De laatste worp sneed een beetje, of hij heeft misschien een ander verhaal gehad," zei Hinch."Dat was een goede swing aan het einde."

Detroit Tigers find some power, and a hit from Parker Meadows, in 7-6 loss to Chicago Cubs (3)

Faedo's gevecht

De tweede inning was niet aardig voor de Tigers.

Rechtshandige Alex Faedo plaatste zichzelf op een slechte plek met een wandeling van vier pitch naar Dansby Swanson met een uit, gevolgd door een honkslag van Seiya Suzuki.

Het volgende beslag, ex-Tiger Jeimer Candelario, bereikte veilig een veldfout van Torkelson.De bal schoot onder de handschoen van Torkelson en in het rechterveld.De fout had een inning-eindig dubbelspel kunnen zijn, maar in plaats daarvan scoorde Swanson om de Cubs voorop te zetten, 1-0.

"De eerste fout, ik heb gewoon geprobeerd te snel te zijn," zei Torkelson."De bal was hard geraakt en ik hoefde de dubbele spelfeed niet te haasten."

Een wilde worp van Faedo – die Kelly had moeten blokkeren – zorgde ervoor dat Suzuki kon scoren, waardoor de stand op 2-0 kwam. Gomes kreeg drie slag, maar met twee uit gooide Madrigal een tweehonkslag in het linksveld voor een 3-0 voorsprong.

"De tweede inning is wat het is," zei Faedo."Fouten gebeuren. Ik zal nooit boos zijn op deze jongens. Deze jongens redden altijd mijn kont en spelen elke dag heel hard. Daarna maakt het niet meer uit en we gaan vooruit. Ik probeerde te eten alsveel innings zoals ik kon. "

De Cubs troffen op een andere run voor een 4-0 voorsprong in de vierde inning.Suzuki verpletterde een 403-voet solo-thuisrun naar links-middenveld van Faedo's schuifregelaar die over het hart van de plaat hing.

Faedo stond vier runs (twee verdiende punten) toe op drie hits en twee vrije lopen met vier strikeouts en gooide 57 van 92 velden voor stakingen.De 27-jarige gebruikte 46 fastballs met vier naads (50%), 35 schuifregelaars (38%) en 11 verandering (12%).

Hij genereerde negen geuren met vier fastballs, vier sliders en één changeup.

"Ik vond het behoorlijk gutsy omdat hij zijn beste dingen niet had," zei Hinch."Hij gooide een paar schuifregelaars die op hem stonden, en hij gooide een paar fastballs in het midden. Om ons door de innings te brengen die hij deed, vond ik dat echt belangrijk."

Detroit Tigers find some power, and a hit from Parker Meadows, in 7-6 loss to Chicago Cubs (4)

Aan de slag

De Cubs profiteerden van two-out hits van Happ (triple) en Cody Bellinger (single) in de achtste inning. De honkslag van Bellinger, toegestaan ​​door linkshandige reliever Andrew Vasquez, stuwde de voorsprong van de Cubs naar 5-2.

Rechtshandige reliever Will Vest verving Vasquez, waarna Swanson een honkslag sloeg en Suzuki veilig het honk bereikte na een gemiste vangfout van Torkelson. De honken waren vol voor Candelario, verworven door de Cubs (van de Washington Nationals) op de handelsdeadline van 1 augustus.

Candelario sloeg uit slingeren en vestikte de honken geladen.

"Ik dacht gewoon dat het zou gebeuren waar het niet was", zei Torkelson over zijn tweede fout.

Neem contact op met Evan Petzold opepetzold@freePress.comof volg hem op Twitter@EvanPetzold.

Detroit Tigers vinden wat kracht en een treffer van Parker Meadows in een 7-6 nederlaag tegen Chicago Cubs (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 5924

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.